Umbraco

Umbraco vs Wordpress

Umbraco er et open source CMS (Content Management System), hvilket betyder, at du får adgang til dets kildekode, som er tilgængelig fra deres GitHub-lager. De giver også en ramme, som du kan installere på din egen server og bruge i dine egne projekter. Dette giver dig kontrol over dit websted, men passer muligvis ikke bedst til dine specifikke behov. Ikke desto mindre har Umbraco meget at gå for det – og der er mange grunde til, at folk vælger det frem for WordPress.
Umbraco vs Wordpress
Wordpress på den anden side er en platform, der er specielt designet til at bygge blogs, wikier og websteder. Det har tonsvis af funktioner, især når du opsætter temaer (temaer er, hvad du kan bruge til at dekorere dit websted), men det er ikke så konfigurerbart som Umbraco.


Wordpress

Wordpress er den mest populære platform til at bygge hjemmesider. Det er blevet så populært, at nogle fagfolk er begyndt at foreslå, at WordPress er "nettet" (eller endda "verden"). Det kommer dog ikke med nogle af de funktioner, andre platforme gør. Måske vigtigst af alt, understøtter det ikke indholdsstyringssystemer (et fællestræk ved rige internetapplikationer som Wordpress), og derfor ses det normalt som sværere at få sat op end andre platforme som Umbraco.
Når du formår at oprette et WordPress-websted, vil du finde dig selv at bruge meget mere kræfter på at vedligeholde det end websteder bygget med værktøjer som Umbraco eller Drupal, fordi der bare ikke er ret mange plugins tilgængelige til alle de ting, folk har brug for på deres websteder, såsom integrerbare indholdsblokke, plugins til sociale medier og endda brugerdefinerede temaer.

Umbraco vs WordpressUmbraco